Personliga namntavlor till barn

Det här med personliga presenter är något jag gillar skarpt! Att få ge bort något som man skapat själv och som förmodligen ingen annan planerat att ge likadant, det är det bästa! och såklart jädrigt kul att få roa sig med!

Jag har hittat en massa inspiration på namntavlor (som dock är datagjorda) när jag googlade runt och fick där igenom tankar hur jag kunde forma dessa tavlor genom att klippa, klistra och hitta en personlig touch på dem.

Här nedan tänkte jag visa upp de tavlor som jag gjort.

Namntavlor N och V bild 1

Namntavlor N och V bild 3

Namntavlor N och V bild 2

Namntavlor T och E bild 2

Namntavlor T och E bild 1

Uppdatering 18/09-13

Namntavlor I bild 1

Dessa tavlor ovan är gjorda till personer i min närhet och tanken är nu att jag ska göra en själv till min lilla tös här hemma, men det är väl som vanligt, att när man ska göra något till sig själv, då dröjer det en jäkla tid.. konstigt det där :)

Måste säga att det har varit grymt kul att få göra dessa till er och jag hoppas ni har blivit nöjda!

Uppdatering 7/10-13

Present till dop :)

Namntavlor V bild 1

Ha en fortsatt bra kväll!

Kraaaaam!


6 Responses

 1. Viktoria says:

  Hej

  Vilka fina tavlor du gör. Fastnade verkligen för EDIT tavlan sååå fin. Kan man beställa utav dig? Mejla mig gärna.

  Kram
  Vickan

 2. Pingback: Personliga namntavlor/födelsetavlor till barn | Made By Rebecka

 3. Pingback: Personliga Namntavlor/Födelsetavlor | Made By Rebecka

 4. Pingback: Födelse/namntavla  | Made By Rebecka

Kommentera


*

+ seventy five = eighty