Frukost/mellanmål tips

Denna typ av frukost/mellanmål gör jag ganska ofta skulle jag säga. Ungefär varje dag. Jag äter den mest som en yoghurt med frebacos havreringar i som ni kan se på bilden. Då min lilla dotter väntar på att få utredas för komjölksproteinallergi och ägg, så finns det inte jättemycket för mig att äta. Men då kom jag på denna yoghurt/smoothie, så den äts nästan varje morgon tillsammans med en kopp the.

Jag använder följande ingredienser och mixar sedan i en liten mixer:

Banan och avokado yoghurt/smoothie 

  • 1/2 avokado
  • 1/2-1 banan
  • Ca 1/2 dl havremjölk (går fint att byta ut mot någon annan mjölk)
  • 1 msk kokosolja (jag använder en neutral som inte smakar eller doftar kokos)
  • Några frysta bär ex blåbär, jordgubbar eller mango.

Mixa slät och drick som smoothie eller som jag ät som en form av yoghurt.

IMG_3210.JPG
IMG_3212.JPG