Våfflor på våffeldagen

Den här helgen har verkligen varit helt fantastisk! Sol, värme och så trevlig umgänge. Har idag också gjort årets första plantering (förutom att jag planterat på jobbet redan) och nu känns det som sommaren har kommit, men först ska vi allt njuta av våren, för den gillar jag mer än sommaren, faktiskt är det så :) Någon som håller med mig?

Idag fick vi också oväntat besök av syster med man som cyklade ut hit till oss och då passade det ju perfekt att bjuda på lite våfflor dagen till ära! Testade idag att göra mandelvåfflor, men… Näe inget för oss, torra och smakade nästan inget, så jag körde på det gamla receptet som smakar betydligt mycket bättre :) du hittar receptet på lchf våfflor här.

Fick också användning av min fina fina bricka idag då vi passade på att njuta lite av solen på våran uteplats där vi åt våfflorna.

Mm blir sugen på mera nu..

Det här är den första planteringen hemma och den står utanför entrén, den består utav 10 st små vita pensér och 3 blåa pärlhyacinter, och så var jag ju tvungen att pynta till det lite med några vita fjädrar också :)

 

Det var några av helgens bilder!

 

Jag har haft ett ganska långt uppehåll på löpningen på ca 1 1/2 månad och idag var det dags för första löpturen i solen, och man kan inte bli annat än helt lycklig! Perfekt väder att löpa i, tiden var inget att hurra över.. men det tar jag snart igen. Skönt att äntligen få komma i form igen! Nu är det snart inte långt kvar till Göteborgsvarvet! Wehuu..

Hoppas ni också haft en bra helg och njutit av vädret! Nu hoppas vi det håller i sig ett tag framöver :)

Vi ses.

Tjing!

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.