Torsdags pannkaka och vår i luften!

Fin kombination, hade hellre velat ta fram grillen en dag som denna, men hade varken ork eller lust att åka och köpa grillkol och tändvätska när jag egentligen hade maten färdigplanerad. Så ja det fick bli lchf pannkakor idag och receptet hittar du här, idag tillsatte jag också 1 dl mjölk till smeten och det blev bra det med, så gott med pannkakor tillsammans med ett glas kall mjölk! Mmmmmm

Nu har jag äntligen blivit klar med mitt draperi som jag i ett inlägg för läänge sen skrev att ni skulle få se en dag vad jag skulle använda tyget och gardinspiralen till som jag hade inhandlat då och ja det tog ju lite tid, haha :) men nu är det klart och med lite hjälp av sambon så sitter det nu på plats i badrummet. Det var ett ganska tunt och genomskillnigt tyg jag hade hittat och fick därför vika det dubbelt och det var lite svårt att få till det bra, men men..

Såhär såg det ut innan:

och såhär ser det ut nu:

Det får iaf duga för nu, bättre än att se tvätten iaf :)

Idag har jag även varit iväg och kollat in två secondhand butiker efter koppar och fat som jag skrev igår, och några saker fick jag allt med mig hem.. men letandet pågår fortfarande, har inte hittat exakt det jag vill ha till mig själv än men det kommer :)

I morgon är det fina fredag! Hoppas att hela helgen blir så som vädret har varit idag! Man kan inte annat än att bli helt lycklig! :)

Ha en fortsatt bra kväll!

Kram Rebecka