LCHF Pannkakor med jordgubbar

När jag var och handlade förut på Ica maxi så fick jag med mig några jordgubbar hem också.. uupss :) och tanken var att äta de tillsammans med lite vispad grädde och ja det blev det ju, men jag serverade det till mina pannkakor istället! Gud vad jag längtar till sommaren! Gör ni detsamma kanske? :) då tycker jag att ni ska gå och köpa er en ask med jordgubbar och lyxa till det lite! (okej det är inte samma smak på jordgubbarna som de på sommaren men klart godkända i alla fall).

Så nu tänkte jag berätta för er hur dessa pannkakor (lchf) är gjorda..

Endast dessa få ingredienser behövs för 4 st pannkakor:

  • 2 ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 nypa salt
Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en bunke och vispa ihop (för hand), låt smeten svälla i 5 min. Stek sedan i panna med smör på medellågvärme.
Servera med valfritt tillbehör!

 

Obs.. de dröjer kanske aningen längre tid att grädda än ”vanliga” pannkakor, men smakar detsamma.. Testa så får ni se vad ni tycker :)

 

Nu ska jag styra i ordning lite innan det är dags att sova!

 

Ha de fint :)

 

Tjing!