Återbruk – Konservburkar

Konservburkar blev mitt pyssel idag, hehe :) Går att göra mycket roligt med konserver, så släng inte alla utan ta vara på några och skapa något av det istället. Idag testade jag bara att helt enkelt använda mina tapetprover (igen) och satte fast runt konserven, svårare än så är det inte, men det är inte det jag hade i min tanke från början utan de ska spraymålas är det tänkt.

Ett tips för att hitta riktigt stora konserver är att fråga på restauranger eller någon skola efter dessa. Jag ringde till en lunchrestaurang i närheten av jobbet för ett antal veckor sedan och frågade om de hade några stora konservburkar och jaa de hade dom! Perfekt, var bara att knalla över gatan och hämta denna härlighet :) den ska spraymålas den med och ska användas som papperskorg tills jag kommer på något annat kul! :) Men nu får den agera papperskorg ändå fast den inte är ”klar”.

Här nedan ska ni också få se hur konservburkarna ser ut före och efter (ingen stor grej men ändå kul, kanske får ni massa bra idéer som är bättre än mina)

 

 

En liten bild på en nyinköpt stans ifrån Butiken Medmera

Den kan man göra mycket roligt med, har stansat ut i olika papper nu, där ligger de små fjärilarna i den lilla konservburken tills jag vet vad jag ska ha de till :)

Jag mååååste ta tag i symaskinen snart också, den har jag inte ens testat än.. =/

Nu ska jag ta mig något litet att äta innan det är dags för säng.

Kram på er!

 

2 kommentarer

  1. Men åhå! Pyssliga Becca :) Sådana där konservburkar skulle jag vilja ha som pennställ på jobbet. Kanske man ska fixa. Vad limmar du med?

    • Ja ett väldigt lätt och smidigt sätt. Bara att byta ut när man tröttnat på färgen :) Jag fäste tapetprovet med dubbelhäftande tejp i skarvarna bara, får väl se hur länge det håller :)

Kommentarer är stängda.