Stuvad spenat med ägg och prinskorv

Det blev dagens kvällsmat.. snabbt, lätt och smidigt att laga när man kommer hem från jobbet och inte har lust att ägna allt för lång tid i köket!

Sprang faktiskt hem ifrån jobbet idag trots regn och rusk, gjorde inte ett dugg, va hur skönt som helst, perfekt temperatur också. Sen var jag förstås lite små seg i benen, men i det stora hela gick det bra! :) Nu sitter jag här och känner mig lite halv seg och lite trött, det hör väl till måndagar antar jag, eller va säger ni?

I morgon är en ny dag med nya friska tag! Härligt! :)

Ett litet tips jag tänkte ge er idag är just på stuvad spenat:

Gör som så att du tinar hackad fryst spenat i kastrull tillsammans med en rejäl klick med smör på medelvärme tills den är tinad helt.

Tillsätt sedan philadelphiaost efter hur mycket spenat ni använder ( jag tog halva påsen av 500g) och då använde jag 100g philadelphiaost till det. Tar ni hela påsen så tar ni också hela philadelphiaasken 200g.

Krydda med lite salt och vitpeppar efter smak och låt små bubbla i 5 min, klart!

Perfekt att slippa göra redning som man vanligtvis brukar göra. Klart värt att testa för er som inte gjort det innan :)

Nu ska jag nog hjälpa min kära sambo att plocka in saker i vårt vitrinskåp igen som vi plockade ur igår för att kunna flytta omkring den inne i lilla ”pysselrummet” (jag kallar det så numera) hihi.

Ha en fortsatt bra måndag till er alla!

Kram!