Längtan efter vår

På lunchen idag åkte jag till Ikea och till blomsterlandet och inhandlade lite nya blommor hem. Nu får det vara slut på julen tycker jag, så i helgen blir det att plocka bort allt som heter jul här hemma. Nu längtar jag bara till den allra första vårdagen. Finns det något bättre än den första varma soliga vårdagen, näe jag tror faktiskt inte det!

Finns ju en viss charm med detta mörka trista väder också.. man får ju tända ljus och inte vilka ljus som helst utan Partyliteljus, helt underbara!! Just nu doftar det vita snöbär och förföriska fikon i vårt hem, mm så gott :))

Bjuder på några bilder:

Lchf kokboken som ni ser pryder min tavellist i köket ska jag nu ta med mig till soffan och krypa ner under filten med en kopp the (smaken himlagott) och bläddra igenom, kanske hittar jag något gott och nyttigt tips som jag kan dela med mig utav sen, den som lever får se.. :)

Hej så länge!