DIY: Alla hjärtans dag kort

Tur att det kom en ”högtid” igen, perfekt eftersom jag gillar att ge bort saker. Och speciellt roligt är det att göra saker själv, eftersom jag älskar att pyssla. Sedan tycker jag att det känns mer personligt på något vis, jag har ändå tagit mig tiden att skapa något till någon jag tycker om. Och oftast uppskattas det också lika mycket av den som får något handgjort.

I år har jag pysslat ihop det här söta djurkortet som är så enkelt och sött. Här valde jag att göra kanin och björn, men det går givetvis att göra vilket djur som helst. Du bestämmer.

DU BEHÖVER:

 • Utskriven djurmall som du hittar genom att googla på ”Candy Huggers” eller så ritar du på frihand ett valfritt djur.
 • Färgat papper.
 • Penna och sax.
 • Dubbelhäftande tejp eller lim.
 • Chokladhjärtan eller annat godis du föredrar.

GÖR SÅ HÄR:

 1. Skriv ut eller rita ett valfritt djur.
 2. Klipp ut.
 3. Måla ögon och mun med valfri penna.
 4. Limma eller sätt fast dubbelhäftande tejp på kortet och sätt dit godiset.
 5. Limma fast eller sätt fast dubbelhäftande tejp på djurets armar så att det blir som att djuret kramar om godiset.
 6. Klart att ge bort till någon du tycker om.