Personliga namntavlor/födelsetavlor till barn

I ett tidigare inlägg så har jag visat några av de Namntavlor jag skapat och som någon i min närhet har fått i present, det är verkligen hur kul som helst att få sitta och tänka, klippa lite för att sedan pussla ihop det på något sätt som blir något personligt.
Nu tänkte jag passa på att visa de senaste Namntavlorna som jag gjort. Några av dessa är gjorda som doppresent på beställning, lite roligt att få göra tycker jag, lite mer utmanande eftersom man inte känner personen i fråga.

Idéer finns det gott om i mitt huvud just nu och idag har det inhandlats lite mer pysselsaker på Panduro så nu kan jag sätta igång med nästa tavla som jag tänkt :)

Obs, lite varierande kvalitet på bilderna, men jag hoppas ni ser ändå.

Personliga namntavlor

 

Personliga namntavlor 4

 

Personliga namntavlor 5

 

Personliga namntavlor

 

 

Personliga namntavlor 1

 

Personliga namntavlor 2

Fler tavlor kommer det garanterat att bli i framtiden. Brist på barn lär det inte bli i alla fall :)

 

 

En kommentar

Kommentarer är stängda.