Underlägg utav pärlplattor

Förra veckan blev jag helt plötsligt sugen på att införskaffa mig lite pärlor och pärlplattor för en kväll med lite pyssel framför tv:n. Med hjälp av syster så fick vi ihop fyra stycken glasunderlägg och ett litet grytunderlägg. Snacka om att man bara kopplar bort allt när man bara sitter och försöker leta efter färgerna i burken man ska ha :)

Perfekt en dag som denna i regnet om man inte har något annat för sig, det går som sagt att göra ganska mycket olika mönster och saker de kan användas till också, kanske kommer jag att göra fler så småningom. Ett tips är att köpa enfärgade pärlor så slipper man sitta och sortera ut i burken :) Jag köpte de lila i separat flaska men de andra fick vi allt snällt sitta och sortera! :)

Påminner kanske mycket om gammeldagsa grytunderlägg :)

Har ni några bra tips på vad mer man kan göra med pärlor så tar jag tacksamt emot det, alltid kul när man inte har något annat att göra och sätta sig en stund och pilla med!

 

Sista veckan på semestern har precis inletts.. jädrar va fort det går när man tänker efter, jag börjar bli väldigt sugen på allt som heter pyssel just nu och kanske är det just att man börjar närma sig slutet på sommaren nu när man snart ska tillbaka till jobbet igen.. men nu ska jag passa på att njuta av sista tiden!

Ha en bra dag!