Griffeltavla

Tänkte bara kika in med ett litet pysseltips som man kan göra om man har tid över och nu behöver en griffeltavla förstås :)

Det här projektet har jag dock dragit ut på länge länge nu och nu sitter den äntligen på plats! Tack semestern! :)

Det du behöver för att göra din egna griffeltavla är:

Jag hittade min ram på loppis för ett bra tag sedan

sen dess har den legat färdigsprayad i ”pysselrummet” innan jag tog tag i att leta en masonitskiva av något slag, tillslut tog jag den skivan som var i en annan ram och måttade ut efter den här ramen och bröjade måla den med svarta skoltavlefärgen med en vanlig pensel. 3 gånger strök jag på färgen, först vågrätt sen när den torkat målade jag lodrätt och sen igen vågrätt.

Sen var det bara att hitta en lämplig plats att hänga griffeltavlan på och så var detta lilla pyssel klart :) Det tar som sagt ingen tid att göra det här om man inte gör som jag och drar ut på saker och ting :)

Men såhär blev det iaf, nöjd!

Tyckte det skulle bli lite tomt på väggen där bredvid griffeltavlan så jag införskaffade mig lite mer ställen där jag kan tända ljus på! :)

Va tycks?

En kommentar

Kommentarer är stängda.