Loppisfynd!!

Har kommit på att jag älskar att köpa saker till en billig peng, loppisar är något som jag fastnat väldigt mycket för! Inte alla som har likadana saker och man kan hitta saker som man sedan kan göra om så att det blir mer personligt :)

Igår åkte jag iväg en sväng till Hjärta till Hjärta … man ska komma dit i tid har jag märkt, mycket folk som hänger på låset lixom och fullt på parkeringen :)) hihi. Hittade 2 saker där som kostade 90:- tillsammans (bild längre ner).

Och idag kunde jag inte hålla mig, var mer sugen på att shoppa saker för en billig peng så jag letade runt på nätet efter olika loppisar här i Linköping med omnejd och fann då något som hette Prio 1, aldrig hört talas om innan så det blev en tur dit (ligger på Roxviksgatan 18). Om jag ska jämföra Hjärta till Hjärta med Prio 1 så gillade jag mest det sistnämnda, här kunde man gå i lugn och ro och glo utan massa folk som stressar en :) Mycket porslin och mycket möbler till billig peng också, men en annan sak som de hade var en hylla med GRATIS saker på, där hittade jag mina 2 första saker ( en tallrik och en glasburk), sen var det bara att shoppa vidare.. det här är vad jag fyndat på två dagar..

De här ljusstakarna och även tavlan kommer att få nytt liv inom kort! Ska bli väldigt kul att se resultatet :))

Inte nog med att jag shoppat på loppisar så har jag även hunnit med en sväng till Ikea för att köpa en piedistal som jag länge tänkt att köpa, och idag blev det tillslut av. Nu står den i hallen och där på har jag bland annat ställt en av mina fynd idag och sen har jag tagit 2 tacosåsburkar och satt på ett litet band på och använder den just nu som ljushållare, de får stå där tills jag kommer på något annat bra att ha där :)

Så summa summarum… Jag älskar loppis! Har ni bra tips på vart det mer finns loppisar Linköping med omnejd så är jag mer än tacksam om ni vill tipsa mig :) (Vet inte om Peter är det dock, hihi).

Nu hoppas jag på att det blir lite bra väder igen så att man kan vara ute och pyssla :)

Kram på er!

Ha en fortsatt bra kväll..