Lchf Vaniljyoghurt

Kanske inte världens roligaste fredags”mat” men orkade verkligen inte göra något annat att äta, dessutom så står en stoooor skål med godis på bordet så det går ingen nöd på mig! :)

Tänkte bara kika in en snabbis denna kväll och tipsa er om att göra en egen vaniljyoghurt istället för att köpa och såhär gör du:

Ingredienser:

  • 3 dl turkiskyoghurt
  • 1 dl vispgrädde
  • vaniljpulver
Gör såhär:
Rör ihop turkiskyoghurt och vispgrädden (ovispad) i  en skål, tillsätt vaniljpulver efter smak. Klart att äta! Servera med hallon eller müsli.

 

Jag har precis påbörjat ett litet evighetsprojekt här hemma.. det innebär att klippa plastmuggar så att de ser ut ungefär såhär:

 

 

Ja.. det är ungefär 200 eller mer kvar att klippa.. pjuu.. men å andra sidan är det ingen panik med att få denna klar.. ni kommer säkerligen få se framöver när jag är klar vad alla dessa muggar ska användas till :)

 

Ha en bra fredagskväll.. nu blir det film!

 

Tjing!

En kommentar

  1. […] dom är eller så är det väldigt gott med turkiskyoghurt med lite bär till! Mums! Men jag åt min hemgjorda vaniljyoghurt (bytte ut grädden mot kesella) med jordgubbar till plättarna och det var suuupergott! Ja du kan […]

Kommentarer är stängda.