Omgjord ikea bricka

Det tog ett tag att få den klar, men nu är den det! Jag måste säga att jag blev vääldigt nöjd med resultatet!! Inte så petigt med ojämnheter och så, den är ju hemgjord och det ska väl synas kan jag tycka, eller hur? :)

Såhär såg den ut från start (Ikeas vanliga bricka)

 

Målat första lagret med vit (billig) halvblank färg från ÖB

Brickan lackad 2 gånger och nu är tapetprovet ditsatt med hjälp av vanligt tapetklister (från biltema)

Brickan är nu omgjord och jag lackade även 2 gånger på tapeten också så att det går att torka bort eventuella fläckar

Och såhär kommer det kanske att se ut på brickan på kommande utomhus fikapauser :)

Jag verkligen älskar (!!) denna somriga bricka! Tapeten är grymt fin!! :)

Är ju nästan vårkänslor ute nu ju, graderna ligger på plus och man blir helt lycklig!

Njut av vädret med soliga dagar..

Kraaam!

5 kommentarer

    • Absolut, tröttnar jag så lämnar jag den vidare till dig :)) Älskar tapeten i och tillsammans med vit färg gjorde det susen :) Tack förresten! Kram

  1. Hej! Jag googlade fram denna superfina brika.
    Jag undrar bara vilket typ av lack du använde?
    Mvh Sara

    • Hej! Tack, jag blev väldigt nöjd. Lacket köpte jag billigt på biltema tror jag det var. Men man får verkligen inte smeta på för mycket då det blir lite gulnande då. Jag kommer inte ihåg vad det hette, men kolla in deras hemsida. Ha en bra dag! // Rebecka

Kommentarer är stängda.