Lchf frukost

Så här startar man en bra dag med Lchf frukost, som inte får blodsockernivån att skjuta till höjden :)

Rekommenderar verkligen denna smoothie som ni ser på bilden ovan, supergod och den går superfort att göra. Denna brukar få vara både min frukost och mitt kvällsmål ibland. Jag följer inte direkt något recept när jag gör den utan kör mer på känn :) men jag har i alla fall hittat orginalreceptet här. Jätte mysig blogg som jag följer och som jag starkt kan rekommendera till er som gillar mat med fina bilder!

Till smoothien serverade jag äggröra med bacon

och så en kopp the!

Såhär har jag pimpat mina the burkar:

Ett enkelt litet tips som kan få burkarna att se lite roligare ut. Till detta har jag använt mig av lite som fanns hemma, går ju att variera i det oändliga, låt fantasin flöda! Mina ska nog få sig en omstyling snart igen..

Nehe om man skulle ta tag i dagen.. solen skiner ju!! Underbart :) och ikväll ska vi bort till mina svärföräldrar för lite god mat. En bra dag kan man säga!

Ha en fantastisk bra dag!

Kram Rebecka