Härliga Lördag!

Nu sitter jag i soffan med min lilla rosa dator i knät, med mååånga tända ljus och har precis ätit Köttfärssås med riven parmesan, mums!

och till det serverade jag smörstekt vitkål. Inte så dumt faktiskt. Har faktiskt också varit ute på samma joggingtur som i Torsdags kan jag meddela och det gick lite bättre denna gång, det tar sig! :) skönt att ha kommit igång lite grann!

Nu har jag precis öppnat mitt paket som kom igår och tänkte visa er vad det var i..

Tadaaa :) äntligen kan jag börja sy! har alltid velat ha en symaskin och hoppas nu på att denna funkar perfekt så man kan börja sy små saker som typ nya gardiner, kuddfodral och vad mer nu man kan komma på för skoj. Jag ska nog komma på vad man kan göra, Lita på det! :)

Ikväll blir det film (som det ofta blir en lördagskväll, mysigt!) Undra om man ska unna sig något ikväll till filmen igen? Hmm.. kanske lite popcorn och 86% choklad, det vore ju inte helt fel.

Vad gör ni en Lördagkväll som denna?

Vad ni än gör så önskar jag er en fortsatt trevlig lördagskväll!

Kram Rebecka