Ceasarsallad

Idag innan jag skulle iväg på ljusparty hos Jenny så slängde jag ihop en fantastiskt god caesarsallad!! Varför gör man inte den oftare kan man fråga sig (jag får äta den i morgon till lunch också, wehuu!) Kommer defenitivt att göras inom en snar framtid igen!

Nu vill jag självklart dela med mig till er hur jag gjorde denna och inspirationen till denna sallad hittade jag på bloggen 56kilo.

Du behöver för 4 port:

  • 2 st Romansallad
  • 3-4 st Kycklingfilé
  • 2 pkt bacon
  • 2 avokado
  • lite gurka
  • riven parmesanost
  • Kens creamy caesardressing (finns på Ica Maxi)
Gör så här:
Marinera kycklingen i en påse med lite soja, rapsolja och grillkrydda eller annan valfrikrydda du gillar. Låt stå i ca 30 min.
Sätt på ugnen till 200 grader, stek kycklingen i ca 25 minuter beroende på storlek eller tills innertemperaturen visar 70 grader.
Ta sedan ut kycklingen ur ugnen och låt svalna lite grann. Medans kycklingen är på svalning så förbereder du resten av salladen genom att du steker baconen halvknaprigt och låter det rinna av på papper. Klipp sedan baconen i bitar. Riv av bitar ifrån romansalladen och toppa med skivad avokado och gurka. Skär kycklingen i skivor och fördela på salladen. Strö över baconen och den rivna osten. Toppa med caesardressingen. Klar att servera!

 

Mmm.. längtar redan till lunchen i morgon, num num :))

Nu är det dags att göra sig redo för sängen (igen) gud va tiden går fort!

Sov sött!

Kram

2 kommentarer

    • Håller helt med dig! :) Kyckling kombinberat med bacon är också något som alltid funkar bra ihop har jag kommit underfull med :)

Kommentarer är stängda.