Julens dessertbord

I år så bestämde jag mig för att hjälpa till min mor och far med lite av julens alla bestyr och jag ville så gärna testa lite nya recept på julgodis, så då passade det bra att jag tog på mig att göra just ett dessertbord.

Jag gjorde också små ”namnskyltar” till varje sorts godis som ni ser på bilden och dekorerade bordet med en vit duk, kottar (som vi har sprayat med vit hobbyfärg) och lite överblivet granris från min granrismatta. Man tager vad man haver :)

Det blev 8 olika sorters godis och så lite hemgjorda pepparkakor, lussekatter och pepparkaksbiscotti.

Här är min tallrik med diverse godsaker från dessertbord..

Längtar redan tills nästa jul, då ska det bakas nya julgodisar som inte hanns med till denna omgång.

I morgon är det dags för jobb igen.. men vad gör det, 3 dagar, sen är det dags för lite ledighet igen!

Nu är det dags att göra sig redo för morgondagen.

Ha de bra!

Kram Rebecka

 

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.