Pyssla påskkort

Här kommer mitt tredje bidrag till årets påskpyssel och det är att göra ett eget påskkort med hjälp av äggform. Superenkelt att fixa till samtidigt som det blir något väldigt fint och roligt att ge bort till påsk. Nu tänker jag främst för barnen som går runt och påskar för andra, eller ger bort till någon under påskhelgen. Det här är mitt bidrag och barnen har fått varsitt eget kort att fylla i. Det här gillade jag! Kan tänka mig att göra fler olika varianter innan påsken är här.

Perfekt pyssel att skapa tillsammans med barnen om du som jag har barn hemma under dessa omständigheter som råder i landet (okej, världen) just nu.

DU BEHÖVER

  • Vitt ritpapper, tunnt eller något tjockare. Valfri storlek – du väljer.
  • Äggform. Har du inte det, går det lika bra att rita på frihand, eller forma en toalettrulle och använda som mall.
  • Blyertspenna och färgpennor.
  • Fantasi :)

SÅ HÄR GÖR DU

Lätt som en plätt! Rita ägg på hela pappret i olika höjd och storlekar. Därefter är det bara att låta fantasin flöda: rita mönster, påskfigurer och fyll sedan i dem i alla möjliga färger och fyll sedan i slutet i konturerna med svart penna och sedan är det bara att invänta påskhelgen och ge bort.


Enjoy!