Hur många olika varianter av tacos det finns? – ja det återstår att se. Här är en av alla varianter, Tacotårta! Riktigt god och krämig. Något att testa nästa fredag när tacomyset infinner sig.
Tacotårta
- 800g – 1kg stekt tacokryddad färs
- 2 dl créme fraich
- 1 frp Tortillabröd orginal
- 2 dl créme fraich (till fyllningen)
- 1 dl riven ost (till fyllningen)
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Stek tacoförsen klar och tillsätt créme fraichen för att få den krämig. Ta fram en ugnsplåt och lägg bakplåtspapper i. Lägg ut ett tortillabröd i botten och häll på tacoförsen. Varva sedan tacoförsen med fyllningen vartannat så långt det räcker (jag använde fyllningen på två av bröden i mellanlagrena resten tacofärs) avsluta med fyllningen och sätt sedan in i ugnen i ca 15 min eller tills den fått fin färg.
Det gör inget om röran rinner ner över hela tårta, den blir bara underbart god då :) ät med en god sallad och fredagen är räddad!
Du måste vara inloggad för att kunna skicka en kommentar.