Födelse/namntavla 

Här kommer två styckna födelsetavlor som jag gjort på beställning här innan jul precis som julklapp.

Den här gången fick jag klura lite extra, vilket jag tycker är mycket roligt. Ena barnet gillade Disneyprinsessor och andra barnet gillade nalle puh. Just Disneyprinsessor kändes lite svårt att få till så där valde jag att skapa ett prinsesslott istället och så fixa en liten krona på stämpelflickan så att temat i alla fall skulle bli något liknande. Rosa var här favoritfärger och jag gillar att blanda rosa i olika nyanser.

Födelse/namntavla 2

Födelse/namntavla 3
Andra tavlan fick faktiskt bli en liten nalle puh med på och här var favoritfärger lila – så även här kombinerade jag lila i olika nyanser.

Födelse/namntavla 1

Födelse/namntavla 5

Födelse/namntavla 1
Va tycks? – Jag blev helnöjd över dessa två också! :)

vill du se de andra tavlorna jag gjort – kolla du in på länkarna –> här, här och här :)