Hur man syr en Sock monkey

Den här urgulliga idén med strumpor som man gör egna gosedjur av är ju hur kul som helst. Jag snubblade på den idén inne på Pinterest och sen var det bara till att åka till någon affär och handla strumpor gärna sånna som har olika färger på häl och tå partiet. Sen är det bara att sätta igång. 

Jag har inte själv hunnit med att göra någon steg för steg beskrivning utan jag hänvisar till denna sida och även att man går in på youtube och söker på sock monkey så ser man verkligen beskrivet hur man gör och det kan faktiskt vara lättare ibland. 

Första var lite bökigt innan man fattade allt, men nu när jag gjort klart den första apan är jag redo att göra en liten bebis apa också av en bebis strumpa i strl 13 :)

Den här sockmonkeyn har jag gjort av strl 34 typ. Man kan ju passa på att göra en hel ap-familj med alla olika strumpstorlekar.

Sockmonkey 1

Sockmonkey 5

Sockmonkey 4

Sockmonkey 3

Sockmonkey 2

Sockmonkey 6

Jag kommer säkerligen visa er fler sådana framöver eller andra varianter av gosedjur också av strumpor. När? Ja det vet man aldrig med små barn som kräver sin tid också :)