DIY – Babynest

Det här är nog mitt 5:e babynest jag sytt själv. Varje gång när jag ska sätta igång, känns det som ett långt projekt. Men jag blir lika förvånad varje gång att det faktiskt inte tar så lång tid alls. Säg att det tar 3 timmar ca om man gör allt på en gång. Jag hinner oftast inte med det på samma dag, så jag brukar dela upp det på flera kvällar istället. Går lika bra det. Bara att man ser till att inte börja med något annat projekt som jag har en förmåga att göra.

Du kan titta på mitt första babynest genom att klicka här.
Jag följer samma beskrivning som i tidigare inlägg – Bloggen bebislängtan

Det finns säkert mängder med olika beskrivningar som far omkring, men jag fastnade helt klart för denna och när man väl kollat igenom hela beskrivningen noggrant så förstår man tillslut hur det hänger ihop.

DIY Babynest 2 DIY Babynest