Hemgjord ljusbricka

Alldeles för länge sedan jag var inne här och skrev något inlägg, men tiden springer iväg när man har en liten här hemma som vill ha uppmärksamhet och så när det är kväll och skruttan sover, så däckar man lite grann i soffan. Ja så där står jag nu.

Men nu är det dags att visa dig något så lätt som att göra en egen hemgjord ljusbricka som ingen annan har likadan utav. Jag har haft det i bakhuvudet och inköpt prylarna jag behövde för ett bra tag sedan, men det har legat i en påse här hemma, tills i helgen (när vi var barnlediga för en dag) då plötsligt hände det. Energin och skapar lusten kom tillbaka :) Den här fick bli en present till min syster som flyttat till ny lägenhet.

Så.. gå nu på loppis och fynda ljusstakar i alla dess former och så någon fin bricka så kan du också göra en liknande bricka som jag gjort. Hur enkelt som helst och man ser resultat så snabbt när man spraymålar.

Kika gärna in på min första Hemgjorda ljusbricka också, den gjorde jag förra året till en fin vän! Nöjd med den också!

Före och efter bilder kommer här nedan på kopparljusbrickan.

 Ursäkta min dåliga bild :/

Foto 2014-10-25 16 20 17Foto 2014-10-25 16 26 58

Foto 2014-10-26 17 10 55

 

Det som behövs för att göra ljusbrickan är: olika ljusstakar, en bricka, en burk sprayfärg (min från biltema, koppar) och så lite karlssons klister.

Spraymåla ljusstakarna och brickan var för sig och sedan när det torkat sätter man ljusstakarna på brickan så som man tycker blir bra, när du är nöjd limmar du ihop det med karlssons klister och woola :) Snyggt!