Pernera Beach Hotel – Cypern

Idag är det 3 dagar sen vi åkte hem från Cypern och Pernera Beach Hotel. Underbart skön resa som var mycket välbehövlig då vädret här hemma i Sverige är si och så med.. och nu har man iaf hunnit få sig en gyllenbrun bränna så att det märks att det har varit lite sol på semestern iaf :)

Vi valde i år att ha ett litet ”lyxigare” rum, Superierum med havsusikt och alla på hotellet hade All inclusive. Det som skiljde vårat rum ifrån de andra var havs och poolutsikt från balkongen, lite strörre rum och en fotölj och bord bredvid sängen.

Här har vi några bilder ifrån vårat rum

Fick inte till så många bilder på hur rummet såg ut men två stycken, en bild på bara rummet från balkongens vy och sen ett kort med lilla mig på sängen :)

Hotellet har allt och lite till man kan begära, Världens bästa service på all personal, men speciellt på serveringspersonalen på Tavernan där vi åt lunch samt middag på kvällen! Sjukt snabba på att ta bort tallrikar när man var på väg att hämta mera mat, alltid ett leende på läpparna och väldigt hjälpsamma! Det gör så mycket med att bara få ett leende när man kommer dit och en av killarna där (terminator) kom för att säga hejdå till oss vid bussen också vilket betyder att han måste ha gillat oss lika mycket som vi gillade honom :) Vi kanske var några av de få som alltid hälsade på personalen med ett leende både när vi kom och när vi gick, samt att vi alltid tackade när de tog bort våra tallrikar, ja hur som så var det världens bästa service där och mycket mat på buffén varje dag att välja på!

De har också varje dag aktiviteter vid poolen eller runt omkring, det kunde vara vattengympa, volleyboll, vattenpoolo, pilkastning, bågskytte och mycket mera. Varje kväll hade dom någon form av uppträdanden. Vi var ganska mycket på hotellet som sagt och det är väl det som är tanken med All inclusive :) Drick och ät så mycket du vill, behöver alldrig vara hungrig, mellan måltiderna fanns det en snack bar som man bara kunde gå fram och hämta typ pommes, kyckling/fiskburgare, vanliga hamburgare och nuggets osv.

Det var som sagt också nära till havet, men där var vi konstigt nog inte så mycket vid, men låg man och solade här

då var det bara en liten backe ner så var man framme vid havet :) här kom vi på de sista dagarna att det blåste mer och därav kunde man ligga lite till innan man kokade sönder som här vid poolen, här stod det verkligen stilla ibland.. pjuu

Det jag ville säga med det här inlägget är att det var en fantastiskt bra resa och ett mycket bra val av hotell vi tog! så frågan är nu om man kommer vilja ha något annat än all inclusive och om man kan hitta något hotell som har lika bra service som de har här.

Soo long cyprus!

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.