Kall sås till fisk..

Tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg på ett tips på kall sås till fisk, sjukt enkelt och väldigt god! Finns många goda såser man kan äta till stekt fisk, men den här brukar jag oftast göra.

För att försöka få i mig lite mer fisk så får det oftast bli panerad rödspätta tillsammans med denna kalla sås och så lite rivna morötter, har svårt med fisk, eller lax går ju bra men jag tröttnar lätt och kan inte äta på ett bra tag, men panerad fisk går nästan alltid hem! MUMS!!

Dessa få ingredienser behöver du till såsen:

  • 2-3 dl creme fraich
  • ca 1 dl majonäs
  • ca 1 dl gurkmix
  • salt och lite peppar om så önskas

Blanda ihop ingredienserna i en bunke och låt stå i kyl medans du steker fisken, smaka gärna av såsen, jag gör oftast inte efter mått utan på lite känsla, så tycker du att 1 dl majonäs låter mycket så ta lite i taget och så smaka av.

 

Det var allt jag hade att erbjuda er idag :)

Försöker att få igång inspirationen igen lite smått, då jag varit lite dålig på uppdatering, men så kan det och får vara ibland :)

Tjing!

 

 

En kommentar

Kommentarer är stängda.