Kokostoppar

Gomiddag!

Här vaknades det sent idag.. tittade på klockan och den stod på 12:04.. ojoj här var vi trötta minsann.. :) I för sig är det inte så konstigt med tanke på att vi inte gick och la oss särskilt tidigt, lite partaj igår så idag är man lite små seg! :) Värt det. Kul var det, 3-kamp, mat och trevligt umgänge!

Men ändå kände jag att det fanns lite extra energi kvar i mig idag så att jag orkade baka lite söndagsfika till oss :) Kokostoppar blev dagens bak och jag gjorde detta efter Leilas recept och här kommer receptet:

Ingredienser:

  • 50 g smör
  • 2 ägg
  • 1 dl socker
  • 5 1/2 dl kokosflingor
  • skal av en lime
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.

Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser.

Låt smeten svälla i 10 minuter. Forma till toppar på en plåt med bakplåtspapper.

Grädda tills gyllene, i cirka 15 minuter.

 

Ett alternativ som man kan göra och som jag gjort tidigare är att doppa botten av kokostopparna i smält choklad 70%, gott gott :)

Nu ska jag försöka ta mig ut ur soffan och till affären för att köpa keso så att jag kan göra middagen som idag ska bli ugnspannkaka. Mmm den är såå god!

I morgon kör vi ny vecka igen!

Ha de bra..