Snabblagad Dragonkyckling..

Blev kvällens sena middag idag. Sjuuukt god!! Ni måste testa den här, det var första gången jag lagade denna rätt och jag är helt såld. Den skulle nog passa väldigt bra till typ fläskfilé också, det får det nog bli nästa gång :)

Receptet fann jag på bloggen Allt om LCHF av en slump, härligt! :)

Här kommer receptet:

  • 3-4 kycklingfiléer
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 msk soja
  • 1 msk torkad dragon eller 2 msk färsk hackad dragon
  • 1 tärning kycklingbuljong (utan glutamat)
  • salt och vitpeppar
Gör så här:

Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och bryn dem i stekpannan.

Häll på grädden, soja, vitpeppar och dragon. Smula sedan i buljongen och låt det sedan koka i stekpannan tills kycklingen är genomstekt ca 10 min.

Smaka av med salt och vitpeppar.

 

Mmm :)) skulle passat på att göra storkok på detta för det var såå gott! men jag får nöja mig med att köpa något i morgon till lunchen istället, så kan det bli ibland även om jag hellre alltid har med mig matlåda, dels för att jag aldrig hittar något som jag vill äta ute och en annan orsak är att man vet vad man får, med andra ord ALLTID gott :) hihi.

 

Nu ska vi kolla in gårdagens BB.. Vi ses och hörs!

 

Kram Rebecka