DIY: sovande bebis av blöjor

Den här idén fick jag när jag gjorde blöjtårtan och fick 1/2 paket till övers.
Tyckte det skulle kunna vara en rolig present att ge bort till någon som precis fått barn och dessutom ge bort en pyjamas, en mössa,  en filt, samt en napp i ett roligt allt i ett paket.

Jag hade redan tänkt ut i sommras vem som skulle få denna sovande bebis och nu har jag/vi för någon månad sen lämnat över den, inslagen i cellofan till ett par vänner som fick en liten dotter!

Som jag många gånger tidigare nämnt så är det fantastiskt kul att få skapa något själv och som förmodligen ingen annan tänkt att ge bort likadant, det är jag i ett nötskal. Nu blir det inte alltid egen skapade presenter, men jag försöker att ha en tanke bakom det jag gör/köper i alla fall.

Nog om detta.. här kommer några bilder på en sovande bebis :)

2013-11-02 15.51.28

2013-11-02 15.55.38

Sovande bebis av blöjor

Jag glömde att ta kort på hur jag vek och snurrade blöjorna, men jag hittade klipp på youtube som jag kollade på och söker man på sleeping baby diaper så kommer det upp massa olika videos som du kan spana in för att göra en likadan.

Det jag kan skriva är ju iallafall att det går åt:

  • ca 1/2″ paket strl nr 2 libero blöjor
  • 1 pyjamas, gärna med fötter (strl 56)
  • 1 mössa
  • 1 napp
  • gummisnoddar
  • någon variant av kartong (för att göra den mer stabil att bära)
  • 1 gosig filt (som man viker över kartongen sedan)

Så gå in och kika på youtube om du är sugen på att se hur man gör, väldigt simpelt att göra kan jag då beskriva det som :)

Sovande bebis av blöjor bild 1

Sovande bebis av blöjor bild 2

Lycka till med din sovande bebis av blöjor!