Enchiladas med kyckling

Åh herregud! Det här är så gott och så enkelt. Okej det säger jag om det mesta jag lagar, men det här är det. På riktigt enkelt. Med några få ingredienser får du en måltid som passar hela familjen. Jag lovar! Om mina barn fullkomligt slevar i sig av det här, då har jag verkligen lyckats. Känner du igen dig? Att försöka få alla i familjen att hurra över maten man lagar, ja det är nästan lika svårt som att vinna på en trisslott. Skämt å sido. Här kommer receptet. Ät och njut!

INGREDIENSER

  • 500-700 gram kycklingfilé
  • 1 msk olja
  • 1 påse fajitakrydda
  • 500 gram passerade tomater
  • 3 dl riven ost
  • 1 paket tortilla medium (8 pack)

GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Tärna och stek kycklingen.
  3. Blanda passerade tomater med kryddmixen och hälften av osten. Häll hälften av såsen över kycklingen och låt småkoka i ett par minuter, tills kyckling är genomstekt.
  4. Fördela kycklingblandningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg med skarven nedåt i en ugnssäker form.
  5. Häll resten av såsen över rullarna och toppa med resten av den rivna osten.
  6. Gratinera i ugn i cirka 10-15 minuter.
  7. Servera med sallad och gräddfil eller creme fraich.